Şehit Hakan Gülşen Anadolu İmam Hatip Lisesi

Belgegeçer : 232 832 93 81
WEB https://shgaihl.meb.k12.tr
Adres : Uğur Mumcu Mahallesi Mustafa Yücel Özbilgin Bulvarı No26 Menemen/İZMİR
VİZYON : Öğrencilerimizi ülkemizin ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak; Tüm öğrencilerimizi akademik sosyal ve kültürel açılardan önder bireyler olarak yetiştiren Türkiye´de öncü, dünyaya örnek bir eğitim kurumu olmak.
MİSYON : Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yarartılanı "Yaradan´dan" ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten, farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Normal eğitim
Saatler : 08:50 - 16:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : Doğalgaz ile
Servis : Var
Ulaşım : Otobüs ve İzban ile ulaşım vardır
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl Merkezine 30 Km, İlçe Merkezine 2 Km. Uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri : 2022-2023 yılı kontenjanı 90 kişi
Taban-Tavan Puan Bilgileri : 2021-2022 tavan puanı406, taban puanı 303
Sportif Etkinlikler : BASKETBOL,VOLEYBOL,OKÇULUK,BOKS,MASA TENİSİ,FUTBOL
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK 4006 - E TWİNNİNG
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 - E Twinning ERASMUS
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+
Diğer Hususlar : Okulumuz Fen ve Sosyal Bilimler Programı uygulayan Proje İmam Hatip Lisesi olup Sınavla Öğrenci Alan Nitelikli okullar arasında yer almaktadır. Okulumuz Bünyesinde İngilizce Hazırlık Sınıfı Programı Uygulanmaktadır.